MARDİN / ARTUKLU - Şehit Polis Vedat Kaya İlkokulu

Ock

Okulumuzun 4/C Sınıf Öğretmeni Semra ÇOKTAV dönem sonu faaliyetlerini planlayarak öğrencileriyle güzel etkinlikler gerçekleştirdi.Kendisini tebrik ediyoruz.

Ock

Şehit Polis Vedat Kaya Anaokulu 5.2 eylem planı yapıldı. Eğitimci Yazar Erdoğan Ergin ile Yaratıcı Yazın konulu çevrim içi etkinlik gerçekleştirildi ve daha önce çocuklarla belirlenen kelimelerden doğaçlama öykü oluşturuldu.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden 2/B sınıfı öğretmeni İlayda GÜREL öğrencileriyle beraber Yerli Malı Haftası'nı kutladı. Kendilerini bu güzel etkinliklerinden dolayı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzun ilkokul öğrencileri sözlük tasarımları yaptılar ayrıca anasınıfı 4 yaş grubu öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi aile buluşmaları etkinliği olarak bilmece kitabı oluşturdu. Veliler bilmeceyi yazdı çocuklar sordular ve resimlerini yaptılar. Kendilerini bu güzel etkinliklerinden dolayı tebrik ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan etkinlikler için veliler sınıflarımıza gözlemci olarak davet edildi. Proje kapsamında etkileşimli kitap okuma, yeni kelime öğrenme ve parmak oyunu etkinlikleri gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden 3/B Sınıfı Öğretmeni Hasan CEYLAN ve 4/C Sınıfı Öğretmeni Semra ÇOKTAV önderliğinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma töreni gerçekleştirdi. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden 2/B sınıfı öğretmeni İlayda GÜREL öğrencileriyle beraber uçurtma etkinliği düzenlediler. Kendilerini bu güzel etkinliklerinden dolayı tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz; siyonist İsrail tarafından insanlık dışı saldırılara maruz kalan Filistin 'li ve Gazze'li kardeşlerimiz yararına kermes düzenlemiştir. Emeği geçen başta okul idaresi olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet'in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde yapılacak faaliyetler belirtilmiştir.

Haz

Okulumuz öğretmenleri eğitim-öğretim yılını tamamlayarak tatile girecek olan öğrencilerine karnelerini dağıttı. Karne sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizi kutluyor, herkese iyi tatiller diliyoruz.

Nis

ABAD Projesi kapsamında İngilizce öğretmeni Fatma KAPUKAYA okulumuz öğrencileri ile beraber ingilizce tiyatro egzersizi yapmıştır. Kendilerini tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda ABAD deneme idarecilerimizin ve rehber öğretmenlerinin öncülüğünde  yapılan sınavlardır.

Şbt

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı ikinci döneminde anasınıfımız faaliyete geçmiştir.