MARDİN / ARTUKLU - Şehit Polis Vedat Kaya İlkokulu

Cebrail KILINÇ - Okul Müdürü

1976 Mardin Kızıltepe doğumlu ilk-orta ve lise öğrenimini Kızıltepe´de yaptı. 1997 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Kızıltepe Eşme Köyü İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği görevine atandı. 1998- 2008 yılları arasında Kızıltepe Sıtkı Türkoğlu İlköğretim okulunda görev yaptı. 2008-2012 yılları arasında Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde şube müdürü olarak görev yaptı. 2013 yılında Kızıltepe Sıtkı Türkoğlu İlkokulu müdürü iken Kızıltepe İstiklal İlkokulu Müdürlüğü´ne görevlendirildi.  01. 07.2022 tarihinde Şehit Polis Vedat Kaya İlkokulu ve Ortaokulunda müdür olarak göreve bşladı. Cebrail Kılınç evli ve 3 çocuk babasıdır.